Lot 40

Originating in 1998, retired Master Blender Michael Booth was paying homage to family heritage when he named his 100% Rye 'Lot No. 40'. The name refers to the land where his family set up their first Canadian still and the mashbill emulates the original created by Joshua Booth, 7 generations ago. While the mash has not deviated from its 100% Rye billing, the original mash was: 95% unmalted and 5% malted rye. In 2012, the mash was altered to 100% unmalted rye (although enzymes to break down the rye starch into sugar also had to be incorporated). Lot 40 is now distilled at the Hiram Walker Distillery in Windsor Ontario.
Fermer (esc)

TROP FROID POUR EXPÉDIER

Brrrrr !

Même le whisky a un point de congélation. Avec des températures descendant en dessous de -30, nous ne pouvons expédier aucune commande avant le 10 janvier.

Nous nous excusons pour le dérangement. Si vous avez besoin de modifier ou d'annuler une commande, veuillez nous contacter à info@whiskydrop.ca

Acclamations!

- L'équipe Whisky Drop

VOUS DEVEZ AVOIR L'ÂGE LÉGAL POUR CONSULTER CE SITE

Avez-vous l'âge légal pour boire?

Recherche

Panier

Votre panier est vide.
Boutique
Sale

Unavailable

Sold Out